WAT HEBBEN LIJFSTIJL COACHES EN EVERION GEMEEN?

Het kennisnetwerk voor Fitness Professionals

Lijfstijl Coaches is een kennisnetwerk voor personal trainers, sportschooleigenaren en andere professionals binnen de fitness- en gezondheidsbranche. Zij ondersteunen ondernemers met zaken als klantbegeleiding, marketing, sales en zakelijke overhead. Dit doen zij door het inzetten van de Lijfstijl Formule. Hierin doorlopen Fitness Professionals alle fases die ze als ondernemer binnen de branche tegenkomen en krijgen ze ondersteuning aangeboden die ze op dat moment nodig hebben. “Zo hebben we aangesloten coaches die al jarenlang lid zijn en continue nieuwe waarde uit de Formule halen. Door het netwerk creëren we ook een omgeving waarin we elkaar helpen met actuele problemen. We delen inzichten en oplossingen. Hierdoor maken we elkaar als netwerk sterker”, vertelt Wilbert. Lijfstijl Coaches werkt met een regiobescherming, zodat de concurrent niet sterker wordt. Hierdoor kan de ondernemer alle kennis en inzichten belangeloos delen.


Als trainer ben je nog geen succesvolle ondernemer

Binnen de Formule is alle informatie beschikbaar om een succesvolle ondernemer te worden. Of het nu gaat om algemene voorwaarden, een maandelijkse campagne om leden te werven of programma's om klanten met bijvoorbeeld diabetes te helpen. Lijfstijl Coaches stelt alle documenten ter beschikking aan het netwerk. De aangesloten coaches mogen alle beschikbare documenten en kennis inzetten voor de eigen onderneming. “Hierbinnen verplichten we niets. Je mag gebruiken waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Zo kunnen we ervaren en minder ervaren ondernemers helpen”, vertelt Wilbert.

 

De grootste uitdaging van een sportstudio

In de sportwereld willen veel ondernemers een groei doormaken. Alleen lopen ze hierbij tegen problemen aan waar ze zelf niet doorheen kunnen breken. “Je kan dan op zoek gaan naar een specialist, maar dan loop je weer tegen het volgende probleem aan op een ander gebied ”, aldus Wilbert. De Lijfstijl Formule heeft voor alle fases experts om zich heen verzameld. Hierdoor kunnen ondernemers op alle gebieden en binnen iedere fase van het ondernemen terecht voor hulp en advies.

 

Waar liggen kansen voor Personal Trainers en Sportstudio’s ?

De kracht van veel trainers en sportstudio’s ligt bij het begeleiden van mensen. Daar halen ze vaak ook de meeste energie vandaan. Echter zijn bijna alle zaken hier omheen iets waar minder energie naar toe gaat, en dus ook de kans bestaat dat de kwaliteit minder is. Denk hierbij aan zaken als facturatie, automatiseringen, marketing of het opstarten van een eigen studio. Om je onderneming goed te leiden is het nodig om kennis en deskundigheid in te schakelen. Wilbert vertelt: “Als je de formule blijft doorlopen, verzekeren we je dat je jezelf blijft verbeteren zodat je jouw klanten een alsmaar hogere kwaliteit kan blijven aanbieden”.


De gedeelde visie van Lijfstijl Coaches en Everion

Lijfstijl Coaches vindt het belangrijk dat je als ondernemer veel experts op verschillende gebieden om je heen verzamelt. Wilbert: “Everion is dé expert op het gebied van verzekeren en hier durven wij onze aangesloten coaches dan ook met een gerust hart naar toe te sturen. We vertrouwen er blind op dat zaken dan ook echt goed geregeld zijn”. Everion deelt deze visie. Everion werkt samen met de kopstukken van de sportindustrie en bieden een uniek product aan voor sportondernemers! “Een product dat overal rekening mee houdt, zoals een aansprakelijkheidsverzekering die binnen en buitensporten dekt. Met een dekking voor voedingsadvies en supplementen die je adviseert. Zelfs hebben we een dekking voor vermogensschade en opzichtschades, we hebben echt overal rekening mee gehouden”, aldus Marcel.

 

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Stuur ons een bericht of bel met een van onze medewerkers op 0186-700236 (tijdens kantoren).

Bron: www.everionsport.nl