Wie wij zijn

Everion is de assurantie adviseur die het belang van u voorop stelt.

Everion is opgezet door Marcel van Rooijen. Ik ben 39 jaar en heb 3 kinderen samen met mijn vriendin Bette.

Met meer dan 16 jaar ervaring in het verzekeringsvak, met name gericht op bepaalde niches vond ik dat dingen toch wel anders konden. Het verzekeringsvak lijkt te verstoffen en niet meer aan te sluiten bij de wensen van relaties. Dit was een mooi moment om 3 jaar geleden voor mezelf te beginnen. Inmiddels werk ik onder mijn eigen AFM vergunning en heb ik diverse samenwerkingen met zakelijke verzekeringsspecialisten.

Ik vind het een uitdaging om me op bepaalde niches te richten en daarin de beste te zijn.

Om producten en diensten te ontwikkelen die er nog niet zijn, maar waar veel vraag naar is.

Ik vind het ook leuk om met een portefeuille aan de slag te gaan. Om alles door te nemen en uit te zoeken is als een soort puzzel voor mij. 

Ik wil een totaal adviseur zijn op het gebied van verzekeringen in de zakelijke en particuliere markt. Daarbij wil ik het goede van het persoonlijke contact combineren met de online mogelijkheden van tegenwoordig. Ik maak graag een combinatie van een persoonlijke inventarisatie door bij u langs te komen, een online platform waarin u alles inzichtelijk heeft en een backoffice die er is om u en mij te ondersteunen.

Daarnaast ben ik een totaalaanbieder van alle soorten verzekeringen, zodat er een compleet en juist overzicht online beschikbaar is van alle verzekeringen waar u deze ook heeft afgesloten. We hebben de mogelijkheid om met het grootste deel van de verzekeraars zaken te doen. Zo heeft u in een oogopslag inzage in welke producten u heeft, tegen welke voorwaarden en premies.

Ik wil u graag als klant graag ontzorgen, aangezien ik op dit gebeid de specialist ben. Voor de kleine ondernemer is dit door het aanbieden van het beste product via een simpel systeem. Voor de grote ondernemingen is dat door langs te gaan zodat ik zelf kan zien waar het over gaat. Zo kan ik ook goed de risico’s in kaart brengen en adviseren om die risico’s wel of niet af te dichten met verzekeringen. Daarnaast wil ik een sparringspartner zijn op mijn vakgebied om u te ondersteunen waar dat nodig is.