Wie wij zijn

Everion is de assurantie adviseur die het belang van u voorop stelt.

Everion is opgezet door Marcel van Rooijen. Ik ben 38 jaar en heb 3 kinderen samen met mijn vriendin Bette.

Met meer dan 16 jaar ervaring in het verzekeringsvak, met name gericht op bepaalde niches vond ik dat dingen toch wel anders konden. Het verzekeringsvak lijkt te verstoffen en niet meer aan te sluiten bij de wensen van relaties. Dit was een mooi moment om ruim 2,5 jaar geleden voor mezelf te beginnen en mijn kwaliteiten te koppelen met die van Financieel-Zeker.

Ik vind het een uitdaging om me op bepaalde niches te richten en daarin de beste te zijn.

Om producten en diensten te ontwikkelen die er nog niet waren en waar veel vraag naar is.

Ik vind het ook leuk om met een portefeuille aan de slag te gaan. Om alles door te nemen en uit te zoeken is als een soort puzzel voor mij. 

Ik wil een totaal adviseur zijn op het gebied van verzekeringen in de zakelijke en particuliere markt. Daarbij wil ik het goede van het persoonlijke contact combineren met de online mogelijkheden van tegenwoordig. Ik maak graag een combinatie van een persoonlijke inventarisatie door bij u langs te komen, een online platform waarin u alles inzichtelijk heeft en een backoffice die er is om u en mij te ondersteunen.

Daarnaast ben ik een totaalaanbieder van alle soorten verzekeringen, zodat er een compleet en juist overzicht online beschikbaar is van alle verzekeringen waar u deze ook heeft afgesloten. We hebben de mogelijkheid om met het grootste deel van de verzekeraars zaken te doen. Zo heeft u in een oogopslag inzage in welke producten u heeft, tegen welke voorwaarden en premies.

Ik wil u graag als klant graag ontzorgen, aangezien ik op dit gebeid de specialist ben. Voor de kleine ondernemer is dit door het aanbieden van het beste product via een simpel systeem. Voor de grote ondernemingen is dat door langs te gaan zodat ik zelf kan zien waar het over gaat. Zo kan ik ook goed de risico’s in kaart brengen en adviseren om die risico’s wel of niet af te dichten met verzekeringen. Daarnaast wil ik een sparringspartner zijn op mijn vakgebied om u te ondersteunen waar dat nodig is.

 

Met wie wij werken

Financieel Zeker verrijkt zelfstandige advieskantoren met kennis, ontzorgt hen met een deskundig en professioneel service-center, die veel werk uit handen neemt. Zoals binnendienst werkzaamheden en 1e lijnszorg bij schades en mutaties.

De kwalitatieve inhoud van het adviesrapport wordt geborgd doordat ieder individueel adviesrapport wordt getoetst op inhoud, passendheid, motivatie en wet- en regelgeving. De eindklant is hierdoor altijd verzekerd van een passend advies. Dit onderstreept de hoge kwaliteit van deze eigentijdse samenwerking waar individueel deskundige adviseurs en de kwaliteitsborging van de centrale organisatie elkaar versterken.

Financieel Zeker verleent de adviseurs toegang tot een breed portfolio van financiële producten. Daarbij heeft de adviseur / ondernemer alle vrijheid om zich onder eigen naam en identiteit te presenteren richting klanten waarmee deze zich kan profileren. Persoonlijke betrokkenheid vanuit de kracht van een grotere organisatie. Kortom, Financieel Zeker zorgt dat de professioneel adviseur efficiënter en rendabeler werkt.

 

Ik vind het heel leuk om met een portefeuille aan de slag te gaan. Om alles door te nemen en uit te zoeken is als een soort puzzel voor mij.

Neem contact op