Zakelijk maatwerk

Voor veel ondernemers zijn verzekeringen een noodzakelijk kwaad.

Het liefst moeten de verzekeringen zo min mogelijk tijd in beslag nemen, zo min mogelijk kosten en zoveel mogelijk dekken. Het is belangrijk om een goede analyse te maken van wat u nu precies nodig heeft en wat er bij u past. Dat is maatwerk.

Wij komen vrijblijvend een inventarisatie maken, brengen in kaart wat u wilt en wat u nu heeft. Vervolgens gaan wij analyseren of dit passend is en gaan wij in de markt op zoek naar de beste oplossingen. De oplossing hoeft niet altijd alleen maar in verzekeringen te zitten. Een stuk preventie, aanpassing, eigen risico of het verleggen van risico's kunnen ook allemaal goede oplossingen zijn.

De beste producten uit verzekeringsland voegen wij samen tot een mooie portefeuille. Door de aansluiting bij een service provider waar nog 90 tussenpersonen bij aangesloten zijn, hebben wij een heel groot kennis gebied van alle soorten risico's.  Daarnaast hebben we, door onze krachten te bundelen, de mogelijkheid om een veel breder assortiment van verzekeraars en producten aan te bieden. Wat voor u nodig is kunnen wij leveren. Wij halen uit de markt wat het beste bij u en uw onderneming past. 

 


Meer weten over ons

Met de juiste oplossing voor uw verzekeringen kunt u zorgeloos ondernemen.

laten we snel een keer kennis maken

Neem contact op

Het beste aanbod voor u.

Er komen steeds meer verschillende soorten bedrijven. Binnen alle segmenten zie je ook steeds meer maatwerk en specialisme. Waarom zou je dan genoegen nemen met een algemene verzekering die voor alle bedrijven hetzelfde is.

Wij hebben met veel verzekeraars aparte afspraken gemaakt zodat wij bij de juiste verzekeraar de perfecte verzekering voor u vandaan halen. Deze combinatie van de beste verzekeringen bieden een portefeuille van verzekeringen die naadloos aansluit bij de risico's die uw bedrijf loopt en de wensen die u heeft.

 

Maatwerk is service

Niet alleen de producten zijn belangrijk, maar ook zeker de service die u van ons kunt verwachten, zoals:

-Een vaste adviseur die zelf bij u langs komt

-Een digitale omgeving waar u alles over uw verzekeringen bij kunt houden. 

-Vaste aanspreekpunten, die uw portefeuille kennen

-Deskundigheid op elk gebied door de samenwerking die we hebben

-Directe lijnen

-Afspraken hoe u het liefst met ons communiceert.


Contact opnemen