VERZEKERING VOOR PERSONAL TRAINERS: DIT MOET JE WETEN

  • Geplaatst op Wednesday 27 April 2022
Een verzekering voor personal trainers is noodzakelijk. Niet alleen omdat je hiermee bent beschermd tegen aansprakelijkheden, maar ook omdat het onweerstaanbaar veel voordelen biedt! In deze blogpost vertellen we je meer ov...

Lees meer

EEN VERZEKERING VOOR JE SPORTSCHOOL, ZO HOUD JE JE VECHTERS FIT

  • Geplaatst op Monday 11 April 2022
De afgelopen maanden zijn er veel telefoontjes binnengekomen van vechtsportscholen en trainers: allemaal waren ze op zoek naar een verzekering voor hun sportschool. Het bleek lastig voor ze te zijn om met iemand in contact ...

Lees meer

WAT HEBBEN LIJFSTIJL COACHES EN EVERION GEMEEN?

  • Geplaatst op Monday 4 April 2022
Twee verschillende bedrijven, maar wel met mooie overeenkomsten. In gesprek met Wilbert de Veer van Lijfstijl Coaches over samenwerken, uitdagingen, de toegevoegde waarde voor Fitness Professionals, het overdragen van kennis...

Lees meer

SPORTVERZEKERING VOOR IJSHOCKEY: DIT MOET JE WETEN

  • Geplaatst op Monday 4 April 2022
Een sportverzekering voor ijshockey is absoluut nodig. Als trainer, sportschool of vereniging is het noodzakelijk om een goede verzekering voor sporters te hebben. In dit artikel vind je alles wat je moet weten als je ijshoc...

Lees meer

ZIJN TRAINERS OOK ALTIJD ONDERNEMERS?

  • Geplaatst op Friday 26 February 2021
In gesprek met Kelby Jongen, CEO bij Sport&People Wist je dat het ook voor fitness professionals nodig is om regelmatig bijscholing te krijgen? Toplocaties, ervaren docenten, persoonlijke begeleiding en een hoog slaging...

Lees meer